Om Klinikk S

Klinikk S er en utvidet og modernisert videreføring av en av Nordlands eldste øyeklinikker. Vi er lokalisert i Bodø sentrum, i kort avstand til tog, fly, båt, drosje og busskommunikasjon. Vårt team, bestående av øyelege, pedagog, helsesekretær og operasjonssykepleiere, har som mål å tilby deg den best mulige diagnostikk og behandling av øyesykdommer. Kontinuerlig oppdatering, etterutdanning og oppgradering av utstyr, er grunnleggende stikkord for vår virksomhet.

Utdanning og erfaring

 

Alexander Skau
Øyelege og eier av Klinikk S

Utdannet ved medisinsk fakultet i Tyskland. Avlagt medisinsk embetseksamen i 2000. Spesialistutdanning ved øyeavdelingen Nordlandssykehuset, Bodø og St. Olavs hospital, Trondheim. Godkjent spesialist i øyesykdommer i 2006. Arbeidet som overlege ved øyeavdelingen Nordlandssykehuet i 10 år. Kirurg ved Bodø Synskirurgi fra 2008. Leder for Norsk øyelegeforening i perioden 2008-2012.

Medlem av Fagråd for øyefaget i Helse-Nord HF. Medlem av ESCRS (European Society of Cataract and Refractive Surgery) fra 2012. Kontinuerlig etterutdanning. Bred kirurgisk erfaring. Utfører gråstær-operasjoner og øyelokksoperasjoner ved Klinkk S. Har tidligere gjort laseroperasjoner (LASIK og PRK) ved Bodø Synskirurgi.

Katrin Tjærandsen

Daglig leder og HMS ansvarlig
Pedagogisk utdanning som lærer.

Aileen Rismyhr

Helsesekretær
Jobbet ved Bodø medisinske senter.

Anna-Sigrid Brun

Operasjonssykepleier
Fra øyeavdelingen ved Nordlandssykehuset.

Maja Lundevall

Operasjonssykepleier
Fra øyeavdelingen ved Nordlandssykehuset.

Samarbeidspartnere